Home » Hardlopen

Hardlopen

 

Jaren geleden trok ik oude sportschoenen aan, en wilde ik graag gaan bewegen. Door verkeerde schoenen stopte dit avontuur al gauw. In de tussen tijd allerlei verschillende sporten gedaan, alleen was het iedere keer net niet wat ik zocht. Wel heb ik twee jaar lang aan boksen gedaan, en dit was super tof, ga dit gauw weer oppakken.

 

Paar jaar na mijn eerste hardloopavontuur, wilde ik het hardlopen toch graag weer oppakken. Maar deze keer verstandig hardloopschoenen aan laten meten. Dit is echt een tip en vereiste als je geen blessures wilt.

Eenmaal weer de smaak te pakken een paar mooi medailles rijker, zo tof om mee te doen met evenementen! Hier krijg je veel energie van en ook leuk om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten.

 

Mijn hart ligt vooral bij het trailen, mooie plekjes in de duinen, single tracks, stranden en mooi bosgebied. Het spotten van eekhoorns en herten, zoiets prachtigs. De frisse lucht van de dennennaalden, de zee. Jaaa dit is mijn happy place!

 

Als je denkt waar moet ik beginnen, ga eerst kijken voor de juiste schoen en start met een schema of loop zelf met een stopwatch en kijk iedere keer of je een stukje verder komt.

 

Ieder begin, is een begin naar een gezonder leven! 

 

Trailen Rockanje

' savonds pakte we onze spullen al in, ja morgen gaan we vroeg op pad, heerlijk struinen door de duinen en genieten van het mooie bos gebied.

Lees meer »

Zoek jij ook wel eens de natuur op, om daar te gaan trailen?